Τελευταία Νέα

Δημήτρης Δεμερούτης: Εργάζεται σκληρά με συνέπεια και αφοσίωση

Άνθρωπος των γραμμάτων και του πολιτισμού είναι ο δάσκαλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον υποψήφιο δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά, Δημήτρης Δεμερούτης. Η ενασχόληση του με τα κοινά τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στην κοινωνική προσφορά που υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια. Παρακάτω δύο λόγια για όσα έχει κάνει προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο ως δάσκαλος και ως πολίτης.

Η αγάπη μου για τον πολιτισμό (μέσα από τα σχολεία και ευρύτερα) έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια ….θα συνεχίσω να την υπηρετώ μέσα από κάθε καινούρια πρόκληση και θέση γιατί πολιτισμός θεωρώ ότι σημαίνει παιδεία , κουλτούρα, τέχνη, όραμα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΒΟΥ 2000

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ : ΔΕΜΕΡΟΥΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΜΠΑ»

Απόσπασμα από την εφημερίδα "Η φωνή της Νότιας Εύβοιας"

«Το έργο ήταν φανταστικό και θα το ζήλευε και ο ίδιος ο συγγραφέας αν είχε ξεπεράσει ορισμένες υποχρεώσεις και είχε παρευρεθεί στην εκδήλωση» δήλωσε κάποιος από τους γονείς.

Συγκινητική ήταν η παρουσία του κόσμου στη θεατρική παράσταση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αλιβερίου με άξιο καθοδηγητή το δάσκαλο του ολοήμερου Δημήτρη Δεμερούτη στο γήπεδο του Καράβου ( αντινομάρχης, αντιδήμαρχοι, πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου , εφημέριοι, σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, γονείς και εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου παρευρέθηκαν στην παράσταση)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ άλλη μια φορά τους τότε μαθητές μου - πρωταγωνιστές - που στην κυριολεξία ήταν φανταστικοί και το έζησαν, το χάρηκαν αλλά δικαιώθηκε η επίπονη προσπάθειά τους (Κ. Φωτιάς, Γ. Παρασκευάς, Μ. Μπόνου, Π. Σπύρου, Ε. Μίχου, Ι. Δροσάτου, Χ. Χαλδέζο, Σ. Πέππα, Α. Καρκαλέτση, Ε. Ν ικολάου)αλλά και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων (την πρόεδρο Αικ. Αρβανίτη και το Δ. Σ.) που ήταν αρωγοί σε αυτήν τη υπέροχη εκδήλωση όπως και τους γονείς των μαθητών για την άψογη συνεργασία μας !!!

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr