Τελευταία Νέα

Θανάσης Τάρτης: «Δεν είμαστε όλοι το ίδιο ούτε με τον κ. Τσίπρα ούτε με τον κ. Μητσοτάκη»

«Χωρίς μισόλογα, χωρίς καθυστέρηση, χωρίς ήξεις αφίξεις, από την πρώτη στιγμή με μηδενική ανοχή, είμαστε με το θύμα χωρίς αστερίσκους» επισημαίνει ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Εύβοιας και συνεχίζει «καθαρές κουβέντες. Και όπως παρατήρησε και ο πρόεδρός μας «δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν είμαι το ίδιο ούτε με τον κ. Τσίπρα ούτε με τον κ. Μητσοτάκη. Δεν έχουμε σχέσεις με τη δημιουργία ψηφιακών συμμοριών, ψηφιακού παρακράτους, που διχάζει τον ελληνικό λαό και δημιούργησαν με τους φόρους μας κατά τα χρόνια διακυβέρνησής τους.

Άλλο είναι να μιλάς τη γλώσσα της αλήθειας και άλλο είναι να λες, όπως ο κ. Τσίπρας, “είμαστε με το θύμα της κακοποίησης” και συγχρόνως χιλιάδες λογαριασμοί που πίνουν νερό στο όνομά σου, και στελέχη σου, όπως κάποιοι, να απαξιώνουν μια γυναίκα που είχε το θάρρος να καταγγείλει την κακοποίηση. Φοβάμαι, λοιπόν, ότι η αριστερά στη χώρα μας από την αριστερά του χαβιαριού πήγε στην αριστερά του “Μακελειού“. Δεν είναι αυτή η πραγματική αριστερά. Η αριστερά είναι αυτή που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, το κράτος δικαίου και δεν έχουν καμία σχέση μαζί της οι ψηφιακές συμμορίες και όλα αυτά. Αυτή η αριστερά είναι το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη». 

Τέλος, θέλω να επισημάνω ως δικηγόρος ότι η αναπαραγωγή προσωπικών φωτογραφιών της καταγγέλλουσας είναι απαράδεκτη. Δεν συμβάλλουν στην απόδοση δικαιοσύνης. Αντιθέτως λειτουργούν αποθαρρυντικά για άλλες γυναίκες να καταγγείλουν την κακοποίησή τους.
Ενώ είναι απαράδεκτο να συμψηφίζετε η διασπάθιση δημοσίου χρήματος με κακοποίηση. Διότι αυτοί οι συμψηφισμοί είναι επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία. Φθάνει πιά με τους χυδαίους συμψηφισμούς.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr