Τελευταία Νέα

Ανδρέας Τοουλιάς: Ο γιατρός της καρδιάς μας… «δυναμίτης» για το ψηφοδέλτιο του Σπανού

Ο εντεταλμένος σύμβουλος υγείας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Ανδρέας Τοουλιάς κατάφερε στα δύσκολα να αποδείξει ότι σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Η περίοδος του covid για όλη τη Στερεά ήταν ένα μεγάλο στοίχημα τόσο για τον ίδιο αλλά και για την παράταξη του Φάνη Σπανού.

Με μεθοδικότητα, σωστό προγραμματισμό κατάφεραν να κρατήσουν όρθιο το σύστημα υγείας. Ένα σύστημα που είναι γνωστό σε όλους ότι νοσεί. Και όμως τα Νοσοκομεία της Περιφέρειας και οι δομές υγείας σε συνεργασία με τους δήμους και τους φορείς κατάφεραν να υποστηρίξουν μία δύσκολη κατάσταση.

Και βέβαια, μπροστάρης μετά τον Περιφερειάρχη, ο Ανδρέας Τοουλιάς. Κανείς δεν ξεχνά τις ικανότητες του σε αυτό το σοβαρό θέμα και τους τρόπους που αντιμετώπισε τις δύσκολες καταστάσεις σε όλη την Περιφέρεια. Κάτι που του αναγνωρίζουν όλοι. Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όπως και οι διοικήσεις. Απέδειξε ότι είναι εκλεγμένος για τα δύσκολα. Και κάπως έτσι έγινε ο γιατρός της καρδιά μας. Ένας «δυναμίτης» στο ψηφοδέλτιο Σπανού, στις επερχόμενες εκλογές. Και γιατί να μην είναι άλλωστε;

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 21:26

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr