Τελευταία Νέα

Θοδωρής Ρουμελιώτης: «Θέλω να κάνω ότι μπορώ για να βελτιώσω την καθημερινότητα του κόσμου και από κει και πέρα να δημιουργήσουμε καινούργια πράγματα για το Νομό μας»

Ένας άνθρωπος με εμπειρία στην ενασχόληση με τα κοινά είναι ο επιχειρηματίας από τη Β. Εύβοια Θοδωρής Ρουμελιώτης, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Β. Εύβοιας ο οποίος διαθέτει όλες εκείνες τις περγαμηνές για να μπορέσει να σταθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο την επομένη των εκλογών. Για τη Β. Εύβοια είναι ο άνθρωπος τους. Εκείνος που τρέχει τα θέματα τους αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει αναπτύξει δεσμούς φιλίας σε όλο το Νομό με την πλούσια δράση του. Έτσι δεν πέρασε απαρατήρητος από τον Περιφερειάρχη ο οποίος αναζητούσε ικανά στελέχη να επανδρώσει το ψηφοδέλτιο του.

Ο Θοδωρής Ρουμελιώτης έρχεται ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος για να μπορέσει το Περιφερειακό συμβούλιο να έχει όσες περισσότερες φωνές από την πολύπαθη Β. Εύβοια. Με δεδομένο ότι οι πληγές που μετρούν οι περιοχές θα κάνουν χρόνια να επουλωθούν.

«Θέλω να κάνω ότι μπορώ για να βελτιώσω την καθημερινότητα του κόσμου και από κει και πέρα να δημιουργήσουμε καινούργια πράγματα για το Νομό μας» δήλωσε στα ΝτΕΑΚΚ και συνέχισε: «Γιατί έχουμε πάρα πολλές δυνατότητες και πρέπει και την επομένη των εκλογών ο Φάνης ο Σπανός να είναι Περιφερειάρχης για να συνεχίσει γιατί είναι πολύ εργατικός και πολύ μεθοδικός και θέλω και εγώ μαζί του να κάνω κάτι καλό».

Ο κ. Ρουμελιώτης μεταξύ άλλων μπορει να στηρίξει πολύ δυνατά με μία σειρά προτάσεων το τουριστικό προϊόν που αποτελεί και τη Βιομηχανία της Εύβοιας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 06:50

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr