Τελευταία Νέα

Εισπράττει μόνο ευχές από τον κόσμο…

Ευχές για υγεία και ευημερία εισπράττει διαρκώς από τον κόσμο η γιατρός, Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Διρφυων-Μεσσαπίων, Αφένδρα Σοφία, η οποία καθημερινά φροντίζει με μία σειρά δράσεων για την υγεία των δημοτών. Δράσεις που δεν εστιάζονται στην πρωτεύουσα του δήμου, αλλά σε όλα τα χωριά.

Καθημερινά έρχεται σε επαφή με τον κόσμο, αφουγκράζεται τις ανάγκες και λύνει σοβαρά προβλήματα. Οι δημότες την έχουν στην καρδιά τους και την αισθάνονται πολύ κοντά τους. Το δικό τους αγαπημένο πρόσωπο που τους φροντίζει…

Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση η αντιδήμαρχος, η οποία καθημερινά με τις ενέργειές της δικαιώνει το δήμαρχο για αυτή του την επιλογή. Για εκείνη είναι όνειρο ζωής να στέκεται δίπλα στο συνάνθρωπο. Πόσο μάλλον όταν μέσα από την αυτοδιοίκηση της δίνεται η δυνατότητα να προσφέρει στον κόσμο πολλά περισσότερα.

Και βέβαια μέχρι εδώ η ανιδιοτελής προσφορά της στον τομέα της υγείας στο δήμο, μεγάλη. Και σύμφωνα με πληροφορίες παίρνει δύναμη από τον κόσμο που τη λατρεύει να κάνει πολλά περισσότερα.

Σίγουρα, τα καλύτερα είναι μπροστά! Ετοιμάζει μία σειρά δράσεων για την υγεία που αφορούν όλους τους τομείς…

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 15:51

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr