Τελευταία Νέα

Αρτοποιοί της Εύβοιας ξεναγήθηκαν στο «Μύλο του Λούλη» στο Βόλο – Τι δήλωσε ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Γιάννης Παπαθανασίου (φωτο)

Από την Εύβοια μέχρι το Βόλο ταξίδεψαν τα μέλη του Σωματείου Αρτοποιών Εύβοιας το Σαββατοκύριακο ανταποκρινόμενοι στην πρόταση που έγινε από το Μύλο του Λούλη στη Σούρπη, με σκοπό να γευτούν μοναδικά νέα προϊόντα φτιαγμένα με άλευρα από τον καλύτερο μύλο της Ευρώπης.

Από το Σωματείο Αρτοποιών Εύβοιας 90 μέλη βρέθηκαν το Σάββατο στο Βόλο. Ξεναγήθηκαν στον Μύλο του Λούλη, ενημερώθηκαν για τα νέα προϊόντα και στη συνέχεια παρακολούθησαν τα σεμινάρια αρτοποιίας που πραγματοποιήθηκαν από τους οικοδεσπότες στην περιοχή.

Επισκέφθηκαν και την Αγία Υπομονή που βρίσκεται μέσα στο χώρο του Μύλου και η οποία χτίστηκε από τον κ. Κώστα Λούλη, ιδιοκτήτη του μύλου γιατί πέρασαν 8 ολόκληρα χρόνια μέχρι να καταφέρει να πάρει άδεια για να λειτουργήσει το μύλο.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των μελών του Σωματείου δήλωσε στο eviakosmos.grο Πρόεδρος του Σωματείου Γιάννης Παπαθανασίου, ο οποίος επισκέπτεται το συγκεκριμένο Μύλο για δεύτερη φορά.

«Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία για τα μέλη του Σωματείου Αρτοποιών Εύβοιας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έγινε και συμμετείχαν σε αυτή την εκπαιδευτική εκδρομή. Οι πελάτες του μύλου γνωρίζουν καλά τα συγκεκριμένα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Ωστόσο, δόθηκε η ευκαιρία και σε νέους επιχειρηματίες του χώρου να συνεργαστούν μα πάνω από όλα να ενημερωθούν για τις νέες ποικιλίες σε άλευρα. Γευτήκαμε ιδιαίτερες γεύσεις και τη μοναδική φιλοξενία τους. Κάτι αντίστοιχο θα το επαναλάβουμε και μέσα στο 2017 προκειμένου να δώσουμε την ευκαιρία σε όσα από τα μέλη μας δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο να ζήσουν την εμπειρία στο επόμενο ταξίδι. Ευχαριστώ όλα τα μέλη του Σωματείου που συμμετείχαν σε αυτή τη δράση» δήλωσε ο κ. Παπαθανασίου.

 

ART1

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Εύβοιας Γιάννης Παπαθανασίου με τον ιδιοκτήτη του Μύλου, Νίκο Λούλη

 

ART3

Απο την ξενάγηση στο χώρο του Μύλου Λούλη

 

ART 2

Στο σεμινάριο...

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 21:26

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr