Τελευταία Νέα

Από την Περιφέρεια Στερεάς 2.000.000€ για αρδευτικά στο Λήλαντα και 1.000.000€ για την αποκατάσταση του ΒΙΟΚΑ Αιδηψού

Κονδύλια ύψους 3.000.000€ από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για αρδευτικά στο Λήλαντα (2.000.000) και την αποκατάσταση του ΒΙΟΚΑ Αιδηψού (1.000.000€), ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στη Λαμία.

«Ο Λήλαντας, από τα μεγαλύτερα αρδευτικά γεωργικά πεδία της ευρύτερης περιοχής. Ολοκληρώθηκε η μελέτη και πλέον του βάζουμε 2.000.000€ επιπλέον και είμαστε σε θέση να το δημοπρατήσουμε και να μπορούμε να πούμε ό,τι σε σύντομο χρονικό διάστημα αποκαταστήσαμε τις αρδευτικές διατάξεις στο Λήλαντα και μπορούμε αυτό το έφορο πεδίο να λειτουργήσει με τον τρόπο που λειτουργούσε όλες τις προηγούμενες δεκαετίες προς όφελος των γεωργικών μας προϊόντων και των παραγωγών μας» είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός και συνέχισε με την ανακοίνωση για το ΒΙΟΚΑ Αιδηψού:

«Από τις πιο τουριστικές πόλεις όλης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η Αιδηψός, πάσχει από ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, αυτό του κατεστραμμένου ΒΙΟΚΑ. Έχουμε την ευκαιρία στο συγκεκριμένο Περιφερειακό συμβούλιο σήμερα να εντάσσουμε 1.000.000€ το οποίο θα μπορέσει, σύμφωνα με την κατατεθείσα μελέτη να αποκαταστήσει αυτό το τόσο σοβαρό πρόβλημα. Γιατί ωραιότατη η Αιδηψός έχει θερμά λουτρά έχει επισκέπτες έχει τα πάντα, αν μη τι άλλο πρέπει και να μη μυρίζει και να μπορεί να είναι ευχάριστη για τους επισκέπτες και τους μόνιμους κατοίκους».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 16:30

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr