Τελευταία Νέα

Τάσος Βελισσαρίου: Σταθερή αξία για την Περιφέρεια Στερεάς…

Όλα αυτά τα χρόνια ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας Τάσος Βελισσαρίου κατάφερε να βγάλει πρώτα απ΄όλα ασπροπρόσωπο τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό αφού στάθηκε αντάξιος των προσδοκιών του.

Έβαλε ψηλά τον πήχη σε ότι αφορά την Αγροφιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας και σήμερα οι επιχειρηματίες του πρωτογενούς Τομέα της Στερεάς μόνο εύσημα του δίνουν.

Κατάφερε μαζί με το υπόλοιπο Δ.Σ την δημιουργία ενός brand name που φέρουν τα προϊόντα της Στερεάς προκειμένου να ξεχωρίζουν στα ράφια των καταστημάτων για την εξαιρετική τους ποιότητα και βέβαια να πετυχαίνουν καλύτερες τιμές πώλησης.

Πολλές από τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν και στις εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό κατάφεραν να αναπτύξουν εξαγωγική δράση σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Όλο αυτό δίνει δύναμη και κουράγιο στον Τάσο Βελισσαρίου να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά στην Περιφέρεια καθώς αποτελεί σταθερή αξία, με ότι και αν ασχοληθεί. Ο κόσμος τον ψήφισε και πάλι αναγνωρίζοντας το έργο του, όλα αυτά τα χρόνια.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr