Τελευταία Νέα

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2023

Δυναμική ήταν η παρουσία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2023, που πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως και τις 22 Οκτωβρίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στην Αττική.

Η Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας επιδότησε την συμμετοχή 12 επιχειρήσεων, οι οποίες προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών χάρις στα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουν, τόσο στους επαγγελματίες του κλάδου, όσο και στους ιδιώτες με τους οποίους συνεργάζονται. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις ανέπτυξαν καινούργια δίκτυα δυνητικών συνεργασιών, αυξάνοντας σημαντικά τις πιθανότητες για σύναψη νέων εμπορικών συμφωνιών. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με την συνδρομή του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ), εξασφάλισε για τους επιχειρηματίες μια αναμφίβολα επιτυχημένη παρουσία σε ένα εξειδικευμένο εκθεσιακό γεγονός υψηλής απήχησης και επισκεψιμότητας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Ευάγγελος Κούκουζας δήλωσε «η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2023 αποτελεί την πλέον εξειδικευμένη επαγγελματική έκθεση του κατασκευαστικού κλάδου της χώρας, ενός κλάδου που συνέχεια καινοτομεί και εξελίσσεται. Με την στήριξη του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού - που είναι και ο ίδιος μηχανικός – συνεχίζουμε να στηρίζουμε τις επιχειρήσεις μας, που με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους προσπαθούν και δίνουν λύσεις σε κάθε επαγγελματία ή ιδιώτη επιθυμεί να χτίσει, να ανακαινίσει ή να αναβαθμίσει ενεργειακά το σπίτι ή την επιχείρηση του. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι επιχειρήσεις στην υλοποίηση του εκθεσιακού μας πλάνου και συνεχίζουμε απαρέγκλιτα να τις στηρίζουμε μέσα από εξειδικευμένες δράσεις ».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 20:54

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr