Τελευταία Νέα

Τίτλοι τέλους για το Σίμο Κεδίκογλου; Το γιουχάρισμα στη «γενέτειρα» του και η αποπομπή του από τη συνεδρίαση

Αν και αναμενόμενο για πολλούς, όπως σχολιάστηκε, εντούτοις, ο Υφυπουργός Σίμος Κεδίκογλου, ρίσκαρε και προσπάθησε να συμμετέχει την Παρασκευή στη συνεδρίαση για την Ανασυγκρότηση της Β. Εύβοιας, στην Αιδηψό. Με τον κόσμο να τον περιμένει, δυστυχώς, όχι για να επικροτήσει με παλαμάκια την παρουσία του εκεί, αλλά με γιουχάρισμα, ζητώντας του με έντονο ύφος, να σηκωθεί να φύγει, την ώρα που εκείνος πλησίασε για να μπει στο χώρο της συνεδρίασης.

Ο κόσμος που είχε μαζευτεί στην περιοχή, διαμαρτυρόταν επιρρίπτοντας ευθύνες στον Υφυπουργό ότι δεν έχει κάνει τίποτα για την πυρόπληκτη Β. Εύβοια. Απορίας άξιο, τον κόσμο επιβεβαίωνε στη συνέχεια κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση, ο δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει πέσει ευρώ στη Β. Εύβοια.

Η εκδήλωση έντονης αποδοκιμασίας από τον κόσμο που περίμενε τον κ. Κεδίκογλου, ήταν για να του επισημάνει ακόμα μία φορά, ότι στη γενέτειρα του είναι ανεπιθύμητος, γιατί δεν έχει φροντίσει ένα χρόνο μετά την καταστροφική πυρκαγιά, ως μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου μίας Κυβέρνησης που έχει επενδύσει στην Ανασυγκρότηση της Β. Εύβοιας, να πάρει αυτά που της έταξαν. Ο κόσμος ζητά άμεσα αποτελέσματα. Με τους ριτινοκαλλιεργητές να περνούν στην αντεπίθεση, αφού πολλοί από αυτούς, όπως και άλλοι, αγρότες, επαγγελματίες, βρίσκονται σε αδιέξοδο.

«Ου, σήκω και φύγε από δω, είσαι ανεπιθύμητος. Εδώ και τώρα λύση για τους πυρόπληκτους ρετσινάδες. Τέλος πια η κοροϊδία..» μερικά από τα λόγια των ανθρώπων που θεωρούσαν ότι ο δικός τους άνθρωπος, (με καταγωγή από την περιοχή), αυτή τη φορά, δε θα έμενε μόνο στα λόγια, αλλά θα έκανε και πράξεις…

Όλο αυτό που έγινε την Παρασκευή, όπως επισημαίνουν έγκυρες πηγές, ήταν το κερασάκι στην τούρτα για το κόμμα της ΝΔ που πλέον είναι θέμα χρόνου να «καθαρίσει» τον Υφυπουργό- Βουλευτή Ν.Δ με καταγωγή από έναν πυρόπληκτο δήμο, όπως αυτός της Ιστιαίας-Αιδηψού! Τα βίντεο και τα δημοσιεύματα εφημερίδας που πρόσφατα είχαν δει το φως της δημοσιότητας με τον Υφυπουργό να έχει ανάρμοστη συμπεριφορά, ήρθαν να δέσουν την άμεση αποπομπή του και από το Υπουργικό Συμβούλιο, που είναι πλέον θέμα….ημερών.

Αν ο Πρωθυπουργός θέλει να πετύχει το σχέδιο ανασυγκρότησης της Β Εύβοιας, υποστηρίζουν κυβερνητικά στελέχη, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα αφήσει αλλά περιθώρια για ανάλογα περιστατικά με τον κ. Σίμο Κεδίκογλου, που προσβάλλουν και το έργο εκείνων που έχουν δουλέψει ώρες ολόκληρες πάνω σε αυτό. Δίλλημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη το θέμα Σίμος Κεδίκογλου ή τελειωμένη υπόθεση; Θα δείξει…

aidipso

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΙΜΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 00:51

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr