Τελευταία Νέα

Το «αχτύπητο δίδυμο» του Σπανού!

Τι κοινό έχουν η Κυπαρισσία (Σίσσυ) Καραμάνου από το Αλιβέρι με το Βαγγέλη Κούκουζα εκτός από το ότι κατεβαίνουν υποψήφιοι στο ίδιο ψηφοδέλτιο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια με το Φάνη Σπανό; Είναι πετυχημένοι επιχειρηματίες και χρήζουν της εκτίμησης του κόσμου.

Δεν ήταν καθόλου τυχαία επιλογή η παρουσία τους στο ψηφοδέλτιο του στην Εύβοια για τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό. Δοκιμασμένη συνταγή ο Κούκουζας αλλά και η Καραμάνου δεν πάει πίσω ως γαλάζιο και αγαπημένο παιδί Μητσοτάκη συνέβαλε ουσιαστικά στην άνοδο των ποσοστών της Ν.Δ σε Κεντρική και Νότια Εύβοια.

Και βέβαια, όλα αυτά γιατί πάντα στεκόταν και συνεχίζει με παρρησία στο πλευρό του κόσμου. Έρχεται η ώρα που κάποια πράγματα σου αναγνωρίζονται… Όπως π.χ και η ουσιαστική μέχρι τώρα προσφορά του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Προέδρου της Αναπτυξιακής Εύβοιας Βαγγέλη Κούκουζα τόσο σε επίπεδο Νομού όσο και σε όλη την Περιφέρεια Στερεάς.

Δύο «γαλάζια παιδιά», που αποτελούν σταθερή αξία στις υποψηφιότητες του «γαλάζιου» υποψηφίου Φάνη Σπανού που κατεβαίνει Περιφερειάρχης και πάλι, με την «ευχή» του Πρωθυπουργού να τερματίσει πρώτος την κούρσα της εκλογικής διαδικασίας!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 21:48

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr