Τελευταία Νέα

Δυναμικά μπροστά για το δήμο Χαλκιδέων ο Γιώργος Σπύρου- Ανακοίνωσε άλλους 9 υποψηφίους

Η δημοτική κίνηση Άμεσα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει δυναμικά την επάνδρωση του ψηφοδελτίου. Ανακοίνωσε ακόμη 9 υποψηφίους και συνεχίζει!

Στη δημοτική ομάδα συμμετέχουν:

 

 karvelas ioan.jpg

 

  • Καρβελάς Γιάννης

Ο Γιάννης Καρβελάς είναι ηλεκτρολόγος. Έχει διατελέσει Πρόεδρος Κοινότητας Φύλλων για δύο συνεχόμενες τετραετίες, Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Προέδρων Ελλάδας και Πρόεδρος υγιεινής και ασφαλείας εργαζομένων της ΤΕΜΠΟ. Είναι ιδρυτής και Πρόεδρος της εθελοντικής ομάδας πυρασφάλειας Φύλλων από το 2012. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Κοκολάκη και έχει μια κόρη, την Σοφία. Ασχολούμενος με τα κοινά εδώ και χρόνια, θέλει να συμμετέχει στις επόμενες δημοτικές εκλογές με στόχο να ολοκληρώσει το έργο που οραματίστηκε για την περιοχή του αναδεικνύοντας τα ιστορικά, μοναστηριακά και εκκλησιαστικά μνημεία του δήμου μας, προωθώντας την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας .

 Μαντάς

  • Μαντάς Γιώργος

Ο Γιώργος Μαντάς κατάγεται από τα Φύλλα και είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας. Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Μπασούκου, έχουν τρία παιδιά και διαμένουν στο Βασιλικό. Έχει διατελέσει Κοινοτικός Σύμβουλος Φύλλων, Πρόεδρος στον ΑΟ Μιαούλης, Πρόεδρος Γονέων και Κηδεμόνων του 1° Δημοτικού Σχολείου Βασιλικού και Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασιλικού. Τον ενδιαφέρει η βελτίωση και η ποιότητα της καθημερινότητας του πολίτη. Γι’ αυτό επέλεξε να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «ΑΜΕΣΑ» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Σπύρου.

 triadaf

  • Τριανταφύλλου Νίκος

Ο Νίκος Τριανταφύλλου εργάζεται στο Δήμο Χαλκιδέων και είναι ενεργό πιστοποιημένο μέλος στο εθελοντικό Σώμα Δασοπροστασίας - Διάσωσης Ν.Εύβοιας. Συμμετέχει στο συνδυασμό «Άμεσα», καθώς πιστεύει στη δημιουργία μιας εντελώς διαφορετικής τοπικής αυτοδιοίκησης, με νέες ιδέες, σύγχρονες προτάσεις και ελπιδοφόρα προοπτική για το δήμο μας. Είναι παντρεμένος με τη Ευαγγελία Κατσαρή και έχουν αποκτήσει 4 παιδιά. Είναι κάτοικος Βασιλικού.

 adamopoulos giannis.jpg

  • Αδαμόπουλος Ιωάννης

Ο Ιωάννης Αδαμόπουλος είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει σπουδάσει στο τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και Personal Instructor στην Αυστραλία. Θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά, γιατί μπορεί να προσφέρει πολλά στον τομέα της άθλησης, μέσα απο διάφορες συλλογικές δράσεις και φυσικά τη διεκδίκηση δημιουργίας σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων. Κατοικεί στην Έξω Παναγίτσα.

 meria

  • Μέριανου Χρυσούλα (Σούλα)

Η Μέριανου Χρυσούλα (Σούλα) εργάζεται ως νοσηλεύτρια ΤΕΠ στο νοσοκομείο της Χαλκίδας εδώ και 35 χρόνια.

Έχει τελειώσει τη σχολή νοσηλευτικής του ΚΑΤ και είναι εθελόντρια πυροσβέστης στην Πυροσβεστική Χαλκίδας από το 2013.

Θέλει να προσφέρει και να βοηθά τον συνάνθρωπο γι’ αυτό και επιθυμεί να δημιουργηθούν στην πόλη οι κατάλληλες υποδομές περίθαλψης ευπαθών ομάδων. Είναι μητέρα δύο παιδιών, του Κωνσταντίνου και της Βιβιάνας.

 foudas

  • Φούντας Χαράλαμπος

Ο Χαράλαμπος Φούντας είναι Απόφοιτος της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, με διπλωματική διατριβή στη μοντελοποίηση λειτουργικών προγραμμάτων logistics.

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος στην εταιρεία ΠΡΟΚΟΣ Α.Ε., στο τμήμα προμηθειών - εξαγωγών.

Ασχολείται με τους παραδοσιακούς χορούς, με συμμετοχή σε διάφορες παραστάσεις και σεμινάρια παγκόσμιας λαογραφίας στο θέατρο Δώρα Στράτου. Είναι κάτοικος περιοχής Λιανή Άμμου Χαλκίδας.

 konovesis

  • Κονοβέσης Μιχάλης

Ο Μιχάλης Κονοβέσης εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι ενεργό μέλος σε συλλόγους με εθελοντική δράση και του αρέσει ο αθλητισμός. Έπαιζε ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο ως παίκτης στην τοπική ομάδα του Αφρατίου. Η πίστη του στον συνδυασμό «Άμεσα» και η ελπίδα του ότι μπορεί να αλλάξει η εικόνα του χωριού του προς το καλύτερο, ήταν η αιτία συμμετοχής του στις εκλογές. Κατοικεί στο Αφράτι.

 elisavet agelidou.jpg

  • Αγγελίδου – Τόγκου Ελισάβετ

Η Ελισάβετ Αγγελίδου Τόγκου είναι κόρη του Σπύρου Αγγελίδη (απόστρατος ανώτατος αξιωματικός και εκπαιδευτής της ΕΛ.ΑΣ.) και της νηπιαγωγού Ελένης Αγγελίδου Τσισκάκη.

Είναι ιδιωτική υπάλληλος στον χώρο της εστίασης. Έχει φοιτήσει Διοίκηση και Οικονομία στο ΤΕΙ της Λαμίας και στο ΙΕΚ ΠΡΑΞΙΣ με ειδικότητα Τεχνικός επισιτιστικών επιχειρήσεων και μονάδων φιλοξενίας. Κοινωνικά συμμετέχει ως εθελόντρια στην WWF. Στον αθλητισμό, για 12 χρόνια ήταν μέλος της κολυμβητικής ομάδας του Άρη Νίκαιας και για 10 χρόνια στην ομάδα βόλεϊ της Προοδευτικής Κορυδαλλού, ενώ για 5 χρόνια έχει εκπαιδευτεί την αρχαιότερη ελληνική πολεμική τέχνη, «Το Παγκράτιο».

Ο λόγος που θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά, είναι να εξασφαλίσει ένα αισιόδοξο μέλλον για όλους. Είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης. Είναι κάτοικος Μύτικα.

 zakas

  • Ζάκκας Δημήτριος

Ο Δημήτρης Ζάκκας γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από τη Σμύρνη. Είναι συνταξιούχος υπάλληλος της Siemens . Έχει σπουδάσει Εργοδηγός - Μηχανολόγος στη «Σιβιτανίδειος» Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων. Από το 2000 έχει μετακομίσει και μένει μόνιμα στην Παραλία Αυλίδας, όπου διατηρούσε επί χρόνια κατάστημα ηλεκτρικών ειδών. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο γιων, του Νίκου και του Στέλιου.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά λόγω της διάθεσης να προσφέρει σε αυτό το όμορφο μέρος που ζει, θέλοντας να επενδύσει στην αναμόρφωση και τη τουριστική ανάπτυξη της παραλίας Αυλίδας.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 14:07

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr