Τελευταία Νέα

Άβουλοι οι 2 βουλευτές της Ν.Δ Εύβοιας- Μόνο ο Κεδίκογλου ψήφισε για την άρση ασυλίας του Πολάκη…

Άβουλα πλάσματα χαρακτήρισαν τους βουλευτές της Ν.Δ Θανάση Ζεμπίλη και Σπύρο Πνευματικό νεοδημοκράτες της Εύβοιας φανερά εκνευρισμένοι από την στάση που κράτησαν στην ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του πρώην υπουργού υγείας Παύλου- Πολάκη, όπου «έλαμψαν»… δια της απουσίας τους. Ο μόνος που ψήφισε υπέρ από την Εύβοια ήταν ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής Ν.Δ του Νομού, Σίμος Κεδίκογλου.

Να σημειωθεί ότι την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη εισηγήθηκε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. Ο κ. Πολάκης εγκαλείτο για 2 υποθέσεις, εκείνης για την ηχογράφηση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα και εκείνη της συκοφαντικής δυσφήμισης εις βάρος πρώην στελέχους του ΚΕΕΛΠΝΟ, μετά από μήνυση του εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη.

Υπήρξαν «διαρροές» από τη ΝΔ, κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας του θέματος στη Βουλή που αξίζει να σημειωθεί ότι είχε εισηγηθεί την άρση ασυλίας μαζί με την «Ελληνική Λύση». Με αποτέλεσμα να απορριφθεί η αίτηση άρσης ασυλίας του κ. Πολάκη.

Ωστόσο, από τους Ευβοιώτες γαλάζιους βουλευτές μόνο ο Σίμος Κεδίκογλου παραβρέθηκε και ψήφισε ακολουθώντας την αρχική στάση του κόμματος και σεβόμενος την πρόταση-αίτηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής που είχε τα απαιτούμενα στοιχεία για να παραπέμψει το θέμα, ζητώντας την άρση ασυλίας του πρώην υπουργού υγείας, στη Βουλή.

Μετά τις εξελίξεις και οι Νεοδημοκράτες στην Εύβοια αναρωτιούνται αν οι δύο γαλάζιοι βουλευτές στηρίζουν τη Ν.Δ ή κάνουν ανοίγματα προς την αριστερά…Συμβάλλοντας και εκείνοι στην αναταραχή που προκλήθηκε στο γαλάζιο στρατόπεδο της Ν.Δ. Κάτι που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviakosmos.gr δεν άρεσε καθόλου στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 15:07

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr