bannernew6

Τελευταία Νέα

Βάκα - Καθαροσπόρης: Τους ενώνουν τα …σκουπίδια!

Αυτό που έγινε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της απερχόμενης δημάρχου Χαλκιδέων την περ. Τετάρτη και τις αγκαλιές με τον πολιτικό υβριστή της Βασίλη Καθαροσπόρη ξεπερνά τα όρια της πολιτικής ηθικής και αξιοπρέπειας καθώς και στην πολιτική υπάρχουν όρια. Είναι άλλο κάποιος να σου αντιπαρέρχεται με αντιπολιτευτική διάθεση και άλλο να σε χαρακτηρίζει «τη μεγαλύτερη πολιτική απατεώνισσά που πέρασε ποτέ από το Δήμο Χαλκιδέων».

Και εντάξει εκείνος πέρασε από όλους τους υποψηφίους συνδυασμούς και δε βρήκε στέγη, πάρα μόνο στη μεγάλη αγκαλιά της δημάρχου. Καρδιά αγκινάρα που λέει και ο λαός που σχολιάζει με φωτογραφία που έχει υποστεί φωτομοντάζ: Και ου το συμφέρον συνέζευξεν, ψηφοφόρος μη χωριζέτω!

Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια των αυτοδιοικητικών, που το 2019 εξελέγησαν με τον συνδυασμό του Βασίλη Καθαροσπόρη, αλλά στην πορεία διαφώνησαν με την πολιτική του επικεφαλής τους και πήγαν στο συνδυασμό της Βάκα για καλύτερα. Χωρίς ίχνος πολιτικού σεβασμού από την - σύμφωνα με τον κ. Καθαροσπόρη - «πολιτική απατεώνισσα» στους αυτοδιοικητικούς της παράταξης της, τους οποίους επίσης έχει χαρακτηρίσει «πολιτικούς απατεώνες».

Αδύναμη η κα Βάκα να προστατέψει την τιμή και την υπόληψη ακόμα και των συνεργατών της. Χωρίς να συζητήσει το θέμα με κανέναν πριν καταλήξει. One woman show ο συνδυασμός….Όπως ήταν και ο δήμος όλα αυτά τα χρόνια! Και σίγουρα έχουμε δει αντίπαλους να ενώνονται αλλά όχι κι έτσι. Και αναρωτήθηκαν και οι ίδιοι οι υποψήφιοι της, μα τόσο πολύ ανάγκη έχουμε να δείξουμε ότι μας στηρίζει ένας αποτυχημένος αυτοδιοικητικός;

Και γιατί αποτυχημένος. Γιατί είχε υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις του και νόμιζε ότι μπορεί να εκλεγεί δήμαρχος, περνώντας σε ψήφους τον Παγώνη. Ο οποίος δε θυσίασε στο βωμό της αξιοπρέπειας με την οποία πορεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια το δημαρχιλίκι. Αν θυμάστε το 2019 δεν ήθελε με τίποτα να συνεργαστεί με τον Καθαροσπορη στο δεύτερο γύρο, χαρίζοντας ουσιαστικά τις εκλογές στη Βάκα.

Αποτυχημένος, γιατί με το «καλημέρα» στο δημοτικό συμβούλιο έχασε τους μισούς συμβούλους που πήγαν με την κα Βάκα. Αποτυχημένος, γιατί προσπάθησε να συμμαχήσει με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Γιώργο Σπύρου και Άννα Παππά και «έφαγε πόρτα»!

Αποτυχημένος, γιατί στη συνέχεια λειτούργησε ως προδότης των μελών του συνδυασμού του και εκείνον που ήθελαν να συμπορευτούν μαζί του, κάνοντας «κρυφό πολιτικό αρραβώνα» με τη Βάκα. Όταν το πληροφορήθηκαν την έκαναν και οι εναπομείναντες σύμβουλοι. Η πιο μεγάλη αποτυχία για τον ίδιο όμως ήρθε με το «ράπισμα» της Λίλιαν Ζλακώνη που αρνήθηκε να τον ακολουθήσει στην πολιτική κατρακύλα….

Και όλα αυτά η κα Βάκα τα είδε ως επιτυχία; Θεώρησε νίκη το γεγονός ότι ο πιο αποτυχημένος αυτοδιοικητικός «φαμφαρολόγησε» στα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου, προκαλώντας με τις γλοιώδεις εκφράσεις του το δημόσιο γίγνεσθαι; Και μετά από όλα αυτά, τρολάρουν όλες τις μέρες το σκηνικό αυτό στο διαδίκτυο ο κόσμος. Ο κόσμος που αναρωτιέται από τη μία, που μπορεί να βρεθεί κάποιος, αν πάρουν ξανά το δήμο στα χέρια τους Βάκα - Καθαροσπόρης και από την άλλη, τι θα μπορούσε να ενώσει τους δύο αυτούς αυτοδοικητικούς; Μα τα σκουπίδια! Για τα σκουπίδια την «ξεβάφτισε» τη Βάκα ο Καθαροσπόρης ανίκανη να το διαχειριστεί, «πολιτική απατεώνισσα» που χρεώνει το δήμο και θα πληρώσουν ακριβά το τίμημα των απορριμμάτων, όχι μόνο οι του δήμου Χαλκιδέων αλλά και των δήμων της Κεντρικής και Ν. Εύβοιας που εξυπηρετούσε ο ΧΥΤΑ Χαλκίδας κ.α

Και ο «ρήτορας της κωλοτούμπας» Βασίλης Καθαροσπόρης, για όσα είχε κατηγορήσει τη Βάκα τα έσβησε με μία γομολάστιχα, από την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ήδη, που υπερψήφισε το μνημόνιο συνεργασίας με ιδιώτη για τη μεταφορά των σκουπιδιών, όπως το παρουσίασε η απερχόμενη δήμαρχος, χωρίς ίχνος αντιπολίτευσης αυτή τη φορά από την πλευρά του, αφήνοντας στο παρελθόν και τη λήθη τα περί «πολιτικής απατεώνισσας» (ο λαός όμως δεν ξεχνά)!!!! Επισφράγισε δε την «κωλοτούμπα» του με τη δημόσια δήλωσή του στα εγκαίνια της «καλής» του, «Σ’ αγαπώ»! Να τι τους ενώνει: Τα σκουπίδια!

Σας δημοσιεύουμε πως ο κόσμος σχολίασε στο fb το «γάμο» Βακας-Καθαροσπόρη!

379635455 313925127887473 7077847284816837613 n

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 16:03

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr