Τελευταία Νέα

«Κρέμασε» τον Αγροτικό Συνεταιρισμό ο Κότσαρης από τη θέση του Αντιδημάρχου- Αν και ο ίδιος αγρότης συναίνεσε στην «έξωση» του από το χώρο στο Κάδι

Στα τάρταρα έριξε τους συναδέλφους του αγρότες στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με την παρέμβαση  του, ο νέος αντιδήμαρχος Δ.Ε Αυλώνος Γιώργος Κότσαρης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των παραβρισκόμενων εκπροσώπων του Συνεταιρισμού και της Αντιπολίτευσης, όταν ο ίδιος πρότεινε την «αποπομπή» του Συνεταιρισμού από το Δημοτικό Σχολείο στο Κάδι.

Μάλιστα, προκάλεσε την αντίδραση των παραβρισκομένων καθώς εμφανίστηκε εμπαθής απέναντι στον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού, που εκπροσωπούσε στο συμβούλιο 550μέλη, κτηνοτρόφους, γεωργούς και μελισσοκόμους, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να φύγουν από εκεί.

Θα έλεγε κανείς ακούγοντας τον κ. Κότσαρη πως λειτούργησε ως αγράμματος δικηγόρος του Δήμου. «Δεν το παραχωρήσαμε…» είπε ο κ. Κότσαρης και συνέχισε: «Πληρώνεστε για να κάνετε τις αιτήσεις και άλλοι συνεταιρισμοί πληρώνουν ενοίκιο σε ιδιωτικό χώρο. Διαθέστε 1000 ευρώ το χρόνο να έχετε δικό σας χώρο». Παρόλο που ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού λίγο πριν διαβεβαίωνε ότι δεν έχει έσοδα ο Συνεταιρισμός.

Οι παραβρισκόμενοι αναρωτιόντουσαν αν ο κ. Κότσαρης καθήμενος στην καρέκλα του αντιδημάρχου ξέχασε από πού προέρχεται… Αν και αγρότης και ο ίδιος όχι μόνο δε στήριξε τους συναδέλφους του, αλλά πήγε και απέναντι. Τί κάνει τελικά η εξουσία…, σχολίαζαν οι παραβρισκόμενοι.

Ενώ για έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπο του κ. Κότσαρη, από κάποιον που ασχολείται με το επάγγελμα του αγρότη, έκανε λόγο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Θωμάς, επισημαίνοντας ότι σε ένα Συνεταιρισμό που ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα στην περιοχή και που προσφέρει και μέσα από τα τόσα σεμινάρια που έχει κάνει ενημέρωση στα μέλη του, φαίνεται ποιοι θέλουν και ποιοι δε θέλουν εδώ μέσα τη στήριξη του Πρωτογενή Τομέα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 20:37

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr